Semifrío de turrón.

Semifrío de turrón.


Despois de nadal, miras na lacena e bates en cousas que sabes que non acabarás comendo. Se miras no refrixerador... qué dicir!!


Entón buscando un pouco cheguei esta receita, e a min quedoume así.




detalle




A améndoa en láminas non deixa apreciar de todo o sabor da propia améndoa do turrón. Esta rico e cremoso, e tamén doce a pesar de non terlle botado todo o sucre que indica a receita.

Copio e pego

¿Qué ingredientes necesito para preparar .. Semifrio de turrón?

  • 1 disco de bizcocho de los que venden preparados  (maaaaaaaaaaaaaaaaal!!!! ,  fai un bizcoito sinxelo)
  • 200 gr. de turrón de Jijona
  • Un chorrito de nata
  • Crocanti de almendra para decorar
  • Para la crema:
  • 250 ml. de leche
  • 125 gr. de azúcar
  • 4 yemas
  • 5 hojas de gelatina neutra
  • 400 gr. de nata montada



Fonte: http://semifrio-de-turron.recetascomidas.com/
Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

A colleita

Courgettis con boloñesa

Torta de abelás - Larpeiros TVG