Cunquiños de masa filo con grelos e queixo de cabra
Inspirada por
Crujiente masa philo de espinacas y queso de cabra
Na miña receita substituín as espinacas por grelos.
Para cantidades e procedemento está moi ben explicado na receita de Frabisa, así que aquí só porei as fotografías así como as modificacións e particularidades que da miña elaboración.
Aquí está na tixola o salteado de grelos, ceboliña, uvas pasas, etc.
Aquí está na tixola o salteado de grelos, ceboliña, uvas pasas, etc.
Untando as láminas de masa filo con ovo
cada lámina forrando o seu cunco, repartimos o salteado
Córtanse as rodaxiñas de queixo de cabra (un par)
e xa está listo
para ir ao forno, uns 10' (ate que se funda o queixo). Hai que ter coidado de que non se queime a masa filo, polo que se pode tapar con papel de aluminio para protexela pero que siga fundindo o queixo.
E aquí o resultado final
Un primeiro plato ben sabroso e doado de facer.
Comentarios