Semifrío de turrón.
Semifrío de turrón.
Despois de nadal, miras na lacena e bates en cousas que sabes que non acabarás comendo. Se miras no refrixerador... qué dicir!!
Entón buscando un pouco cheguei esta receita, e a min quedoume así.


detalle

A améndoa en láminas non deixa apreciar de todo o sabor da propia améndoa do turrón. Esta rico e cremoso, e tamén doce a pesar de non terlle botado todo o sucre que indica a receita.
Copio e pego
¿Qué ingredientes necesito para preparar .. Semifrio de turrón?
- 1 disco de bizcocho de los que venden preparados (maaaaaaaaaaaaaaaaal!!!! , fai un bizcoito sinxelo)
- 200 gr. de turrón de Jijona
- Un chorrito de nata
- Crocanti de almendra para decorar
- Para la crema:
- 250 ml. de leche
- 125 gr. de azúcar
- 4 yemas
- 5 hojas de gelatina neutra
- 400 gr. de nata montada
Fonte: http://semifrio-de-turron.recetascomidas.com/
Comentarios